Salut lume si bun venit pe VaInvat.Eu

Bine ai venit pe VaInvat.Eu …

Pentru început o să încerc să mă prezint. Eu sunt Alex și sunt pasionat de internet tehnologie, atât online cât și offline.

Încă de când eram mic, când primeam o jucărie, prima dată o desfăceam să văd ce este în ea, nu mă pasiona jucăria în sine, pe mine mă interesau led-urile și circuitele din jucării ( nu făceam mare lucru cu ele dar asta era pasiunea ) chiar și acum prefer lucrurile DIY va voi arată destul de multe proiecte bazate pe Arduino, Raspberry PI etc.

De unde numele VaInvat.Eu ?

Nu știu, asta mi-a venit în minte, majoritatea cunoscuților când au o problema sau o nalamurire în IT apelează la mine, deși nu am studii în IT și nici job-ul nu are nici o legătură cu IT-ul, mi-a plăcut să ajut și am învățat multe lucruri de pe internet chiar dacă nu știam să rezolv problema lor, am căutat o rezolvare pe internet. Așa că, voi împărtăși cu voi din experiență mea.

Domeniul VaInvat.Eu a mai fost activ acum câțiva ani când erau blog-urile la mare căutare dar cum lenea era mare, am renunțat să mai scriu pe el și am renunțat la domeniu, sper să nu se întâmple și acum ( asta depinde cât de mare va fi publicul interesat de cele scrise sau clipurile de pe YouTube care le voi posta )

Mă puteți urmări pe:

Mă puteți urmări pe:

PS: Sper că în curând să am și pe YouTube destui Subscriberi că să pot personaliza link-ul.

Și în încheiere… Vreți să învățați ceva ? Nu e problema… VaInvat.Eu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Salut lume si bun venit pe VaInvat.Eu”